Vjen kundërpërgjigja e Putinit ndaj Bidenit: “Njerëzit i shohin të tjerët ashtu si janë vetë!”

Vjen kundërpërgjigja e Putinit ndaj Bidenit: “Njerëzit i shohin të tjerët ashtu si janë vetë!”

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka reaguar pasi homologu i tij amerikan, Joe Biden, e quajti rvasës, duke thënë se njerëzit kanë prirje që t’i shohin të tjerët ashtu si janë vetë dhe duke u tallur i uroi shëndet.

Putini këtë deklaratë e dha në televizionin kombëtar pasi homologu i tij u përgjigj me “po”, kur në një intervistë për televizionin ABC News u pyet nëse beson që Putini është rvasës.