Vjen lajmi i madh nga Amerika, ja kur do të bashkohen trojet shqiptare!

Vjen lajmi i madh nga Amerika, ja kur do të bashkohen trojet shqiptare!

Ne njekohe kur teza e bashkimit kombëtar sa vjen e artikulohet në qarqet e politikës mbarë shqiptare, një hartë e detajuar e një grupit ekspertësh prane CIA amerikane para shikon që kjo gjë të ndodhe ne vitin 2035.

Rritja e ndikimit te shqiptarëve ne politikat rajonale, si dhe mbështetja në rritje nga ana e Shteteve të Bashkuara të Amerikës duket se do të pershpejtoje procesin e bashkimit, i cili në retorikën e politikës së sotme globaliste, duket si i pamundur. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE