Vjosa Osmani: “Për Ambasadën e Kosovës në Jerusalem do të koordinohemi me SHBA-në”

Vjosa Osmani: “Për Ambasadën e Kosovës në Jerusalem do të koordinohemi me SHBA-në”

Ushtruesja e detyrës së presidentit, Vjosa Osmani, ka folur lidhur me lokacionin e vendosjes së Ambasadës së Kosovës në Izraelin që njohu Kosovën nga marrëveshja e Uashingtonit, në mes të Kosovës dhe Serbisë.

Osmani ka thënë se qeveria (Kurti) do të koordinohet për çdo veprim me Adminsitratën Biden. Madje Osmani tha për SHBA’në se atje është Jerusalemi i Kosovës.