Vuçiç më nervoz se kurrë: “Do ta delegjitimoj pavarësinë e Kosovës!”

Vuçiç më nervoz se kurrë: “Do ta delegjitimoj pavarësinë e Kosovës!”

Presidenti serb Aleksandar Vuçiç deklaroi se do të vazhdojë të punojë me fo0rcë për “d elegjitimimin e pavarësisë së Kosovës”. Këto pohime, ai i bëri teksa komentonte raportin e Parlamentit Europian mbi përparimin e Serbisë drejt pranimit në BE.

Kreu i shtetit serb tha se raporti ishte mbushur me “g ënjeshtra dhe europutetet, sipas tij, kanë humbur kohë kot. “Ata duket se kanë lexuar një raport nga 2011 dhe jo nga viti 2021,” u shpreh Vuçiç. DEKLARATA E TIJ E PLOTE