Vuçiç mesazh shqiptarëve: “Mos mendoni se Serbia është thyer!”

Vuçiç mesazh shqiptarëve: “Mos mendoni se Serbia është thyer!”

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç në një intervistë i ka kërkuar shqiptarëve të ndalojnë këcrënimet me Shqipërinë e Madhe. Sipas kreut të shtetit serb, Shqipëria e Madhe është një nga këcrënimet më të shpeshta, por sipas tij Beogradi do të përgjigjet në mënyrë paqës0re për të mbr0jtur popullin.

Ndër të tjera, ai tha: “Sot jemi të këcrënuar me formimin e një Shqipërie të Madhe, por është detyrimi i jonë të jemi paqësorë dhe të kujdesemi për njerëzit tanë në Kosovë dhe Metohi. Mirëpo po ju themi qartë të gjithë atyre të mëdhenjve dhe të fuqishmëve se nuk jemi aq të dobët se sa ishim. Unë thjesht u kërkoj atyre që të mos na këcrënojnë, të mos mendojnë se Serbia është th yer dhe se ata nuk do të kenë forcën të përgjigjen!”.