Vuçiç: “Në Bruksel isha në prag të incidentit me shqiptarët, Lajçakun e kam dëshmitar!”

Vuçiç: “Në Bruksel isha në prag të incidentit me shqiptarët, Lajçakun e kam dëshmitar!”

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq, pas takimit me përfaqësuesin special të BE-së për dialogun midis Kosovës dhe Serbisë, Miroslav Lajçak, ka thënë se Serbia është e përkushtuar për dialog. Por, Vuçiq ia ka tërhequr vërejtjen diplomatit sllovak se dialogu nuk po zhvillohet në mes Kosovës dhe Serbisë, por Prishtinës dhe Beogradit.

Ai tha se “Lajçak është dëshmitar që unë i ndërpreva dhjetë herë përfaqësuesit shqiptarë në Bruksel, pothuajse në prag të një in cidenti, për shkak të përsëritjes si ‘papagall’ të njohjes reciproke”.