Vucic provokon shqiptarët: “E vendos flamurin e Serbisë mbi hartën e Kosovës!”

Vucic provokon shqiptarët: “E vendos flamurin e Serbisë mbi hartën e Kosovës!”

Presidenti serb Aleksandar Vucic, ka prov0kuar keq në rrjetin social Instagram duke vendosur flamurin e Serbisë mbi hartën e Kosovës. Vucic në llogarinë e tij zyrtare të Instagramit ka publikuar hartën e Kosovës me flamurin serb. Ai ka kujtuar në këtë mënyrë 17 marsin duke thënë se ‘Serbia nuk është e dobët”.

“Serbia sot nuk është e dobët, nuk këcrënon por nuk harron dhe nuk do të lejojë që një 17 mars të përsëritet sërish”, ka shkruar veç tjerash Vucic në Instagram.