Vuçiç: Qëllimi i Amerikës është të mbrojë evladin e vet “Kosovën”

Vuçiç: Qëllimi i Amerikës është të mbrojë evladin e vet “Kosovën”

Sipas presidentit të Serbisë Aleksandër Vuçiq, fuqitë e mëdha po zhvillojnë b etejën në Ballkan me qëllim që të mbrojnë “evladin” e vet dhe për interesa të tyre të dëb0jnë Rusinë dhe Kinën. Kështu ka thënë ai në një intervistë të gjatë në një televizion serb, ku fol për rrjedhat dhe situatën në përgjithësi.

Me këtë rast Vuçiq nisur nga përvjetori i b0mbardimeve foli edhe për aksionin e NATO-së dhe fuqitë e mëdha, duke nënvizuar se “Amerika këtu lutfon dhe angazhohet për interesat e veta dhe ‘evlatin’ e vetë – Kosovën”.