Vuçiç: “Serbia është në pozitë të pashpresë”

Vuçiç: “Serbia është në pozitë të pashpresë”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, deklaroi se Serbia është në një situatë shumë të vështirë në lidhje me Kosovën, dhe shtoi se gjithçka që duan shtetet perëndimore nga Serbia përshtatet në një fjali – njohja e pavarësisë së Kosovës.

Pas seancës së Këshillit të Sigurimit Kombëtar, Vuçiq theksoi se ai pret që dialogu të vazhdojë në fillim të majit, ndërsa tha se Serbia është në një pozitë të pashpresë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE