Vucic: “Serbia po përballet me presion nga Perëndimi për ta njohur Kosovën”

Vucic: “Serbia po përballet me presion nga Perëndimi për ta njohur Kosovën”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vucic, ka bërë të ditur se pret që të vazhdojë dialogu Kosovë – Serbi në maj, për çka tha se Beorgadi është i gatshëm. Ai ka deklaruar se Serbia është në presion të madh, pasi Perëndimi po pritet që ajo ta njoh pavarësinë e Kosovës.

“Pres vazhdimin e dialogut në maj, do të jemi të gatshëm për atë dialog. Perëndimi pret nga Serbia që të jetë ajo që pranon pavarësinë e Kosovës dhe ky është thelbi i vetë procesit”. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE