Vuçiç: ”Sot, shqiptarët po na bëjnë karshillëk me formimin e një Shqipërie të Madhe”

Vuçiç: ”Sot, shqiptarët po na bëjnë karshillëk me formimin e një Shqipërie të Madhe”

Serbia nuk është dhe nuk do të jetë një grusht tërshëre për çdo sorrë të bardhë! Ju lutem mos na mendoni se Serbia është thyer dhe nuk do të ketë forcën për t’iu përgjigjur, tha Presidenti serb Aleksandar Vuçiç!

“Ne kemi falur për një kohë të gjatë, por nuk do ta harrojmë kurrë,” tha Vuçiç, duke shtuar se Serbia gjithmonë do të përgjigjet me thirrje për paqe dhe kompromis.

“Mos e nënvlerësoni Serbinë dhe mos e shikoni me ato sy nga 1999.“ Ne nuk do të bëjmë oferta për emërimin e asaj që ndodhi atë pranverë të vitit 1999! DEKLARATA E TIJ E PLOTE