​Ministri polak jep alarmin: “Putin po dëshiron të rindërtojë perandorinë ruse!”

​Ministri polak jep alarmin: “Putin po dëshiron të rindërtojë perandorinë ruse!”

Ministri polak i Mbrojtjes Mariusz Blaszczak beson se Rusia dëshiron të rindërtojë perandorinë. “Padyshim, politika e presidentit Vladimir Putin ka për qëllim rindërtimin e Perandorisë ruse,” tha Blaszczak në një intervistë me Radion Polake 24.

Ministri theksoi se Varshava po monitoron me kujdes se çfarë po ndodh në kufijtë e saj lindorë, duke modernizuar ushtrinë dhe duke rritur numrin e saj.