1 mijë ushtarë dhe 20 gjeneralë paralajmërojnë Macronin: “Franca po shkon drejt luftës civile!”

1 mijë ushtarë dhe 20 gjeneralë paralajmërojnë Macronin: “Franca po shkon drejt luftës civile!”

Qeveria franceze ka d ënuar një letër të hapur të nënshkruar nga ushtarë aktivë dhe ish-gjeneralë, në të cilën thuhet se Franca është duke shkuar drejt lutfës civile për shkak të estremizmit fetar.

Rreth 1 mijë ushtarë e ushtare, përfshirë rreth 20 gjeneralë të dalë në pension, e nënshkruan këtë letër, shkruan BBC, transmeton Gazeta Express. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE