A po ndërhyn Erdogan në zgjedhjet e Shqipërisë? Ilir Meta jep përgjigjen e fuqishme

A po ndërhyn Erdogan në zgjedhjet e Shqipërisë? Ilir Meta jep përgjigjen e fuqishme

Analisti Mentor Nazarko u shpreh se Erdogan e ka shprehur preferencën për fituesin e zgjedhjeve me spitalin që po ndërton në Fier dhe me mbështetjen për v aksinat. Por cfarë mendon Ilir Meta për këtë?

Kreu i shtetit u shpreh se në këto zgjedhje ndikimi i huaj do të jetë zero, pasi sipas tij shqiptarët janë lodhur shumë me ndërhyrjet dhe tifozllëqet e ndërkombëtarëve. DEKLARATA E TIJ E PLOTE