Akullnajat po shkrihen, ekspertët japin paralajmërimin: “Po vjen një ndryshim i madh!”

Akullnajat po shkrihen, ekspertët japin paralajmërimin: “Po vjen një ndryshim i madh!”

Pjesa më e madhe e Evropës ka shijuar një mot më të ngrohtë zakonisht ditët e fundit, por një front i ftohtë i pazakontë për sezonin po vjen, duke sjellë me vete borë dhe probleme të mundshme.

Në Britani për shembull, janë regjistruar temperatura rekord në disa zona për këtë kohë të vitit, dhe ekspertët kanë thënë se një ndryshim i madh do të vijë në fundjavën e Pashkës. Do të jetë shumë më ftohtë se zakonisht dhe do të ketë edhe më shumë lagështirë, në fillim të javës. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE