Alarm në të gjithë Europën, Çekia merr vendimin e fuqishëm për Rusinë

Alarm në të gjithë Europën, Çekia merr vendimin e fuqishëm për Rusinë

Republika Çeke po d ëbon 18 diplomatë rusë për dyshimet se shërbimet e inteligjencës ruse ishin përfshirë në një sh përthim depoje municionesh në 2014 njoftuan Kryeministri Andrej Babis dhe Ministri i Jashtëm Jan Hamaceksaid të Shtunën.

“Ekziston dyshimi i bazuar në lidhje me përfshirjen e oficerëve të shërbimit inteligjent rus GRU në sh përthimin e depove të municioneve në zonën e Vrbetice,” tha Babis në një konferencë të treguar drejtpërdrejt në televizion. BURIMI LAJMIT