Alarmante: “Deti po digjet” / Rusia dështon me lëshimin e raketës në Oqeanin Paqësor

Alarmante: “Deti po digjet” / Rusia dështon me lëshimin e raketës në Oqeanin Paqësor

Një fregatë ruse shmangu g0ditjen e saj për pak me r aketën e saj të lundrimit në test a rmësh të dështuar. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, r aketa e dështuar Kalibr la lëshuesin e anijes lutfarake, u ngrit dhe u rrotullua në mënyrë alarmante para se të përplaset në oqeanin Paqësor.

R aketa e dështuar përbënte një këcrënim të madh për fregatën e sapo rinovuar Marshal Shaposhnikov ndërsa g0diti ujin, me flakë të dukshme në sipërfaqe. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE