Alarmohen turqit, anijet bëhen gati – Stambolli përgatitet për tërmet të fuqishëm!

Alarmohen turqit, anijet bëhen gati – Stambolli përgatitet për tërmet të fuqishëm!

Një plan i përgatitur nga Ministria e Brendshme turke në bashkëpunim me disa agjenci të interesuara, parashikon që disa të ashtëquajtura “anije evakuimi” të qëndrojnë në det pranë Stambollit për të marrë viktimat e tërmetit nga provinca në rastin e ndonjë tërmeti të madh të mundshëm në rajonin e Marmarsë.

Duket se diçka e tillë është e pritshme. Plani për Stambollin, një nga qytetet më të populluara të Turqisë me 16 milion banorë, është përgatitur nga Ministria e Brendshme, Zyra e Guvernatorit të Stambollit, Presidenca e Menaxhimit të Fatkeqësive dhe Emergjencave (AFAD) dhe komanda e xhandarmërisë provincial. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE