Albin Kurti ‘dridhë’ Vuçiçin, nuk lejon të ndërtohet autostrada serbe në veri të Kosovës

Albin Kurti ‘dridhë’ Vuçiçin, nuk lejon të ndërtohet autostrada serbe në veri të Kosovës

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, thotë se në një periudhë të shkurt kohore nis shtrimi modern e masiv siç e quan ai i magjistrales Mitrovicë-Jarinjë që shtrihet në tokën e Kosovës. “Drejtori i kompanisë – Rrugët e Serbisë” ka marr urdhrin dhe paratë janë siguruar. Punimet nisin brenda muajit.

Magjistralja Jarinjë-Mitrovicë është e madhe dhe fortë e rëndësishme për lidhjen e serbëve të Kosovës. Aq më shumë për ata që jetojnë në Komunat, nga Mitrovica, në Vushtrri, Obiliq e deri në Prishtinë”, tha Vuciq para gazetarëve.

Një refuzim ndaj këtij plani erdhi të enjtën nga Prishtina zyrtare. Prej zyrës së kryeministrit Albin Kurti , thanë për Klan Kosova se shteti serb nuk mund ti kryejë punimet në autoudhën e përmendur. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE