Albin Kurti jep ultimatum: “Ose mbi 80 vota në kuti për Vjosën, ose mbi 500.000 për Vetëvendosjen!”

Albin Kurti jep ultimatum: “Ose mbi 80 vota në kuti për Vjosën, ose mbi 500.000 për Vetëvendosjen!”

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka reaguar pas dështimit të Projektligjit për ndryshimin e Ligjit për Zgjedhjet në seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit.

Kurti thotë se ky ishte një projektligj i vonuar dhe jo i nxituar i cili është në funksion të garantimit të së drejtës së votës për të gjithë qytetarët e Kosovës, njofton Klan Kosova. DEKLARATA E TIJ E PLOTE