Aleatët e Iranit s ulmojnë kryeqytetin e Arabisë Saudite

Aleatët e Iranit s ulmojnë kryeqytetin e Arabisë Saudite

Një zëdhënës i r ebelëve H0uthi nga Jemeni të enjten kanë njoftuar se kanë s ul muar caqe të rëndësishme në kryeqytetin e Mbretërisë së Arabisë Saudite me katër dr0ne, transmeton Gazeta Metro.

Krye ngri tësit H0uthi nga Jemeni që kanë p ushtuar kryeqytetin e Jemenit Sanaa nga qeveria e zgjedhur më 2015’n kanë shtuar s ulmet me dr0ne në Arabinë Saudite. Ky është s ulmi i tretë i njoftuar këtë muaj i kryer dhe paralajmëruar nga aleatët e Iranit. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE