Amerika armatos Kosovën, këta janë blindat e rinjë që ushtria e Kosovës tashmë ka në dispozicion

Amerika armatos Kosovën, këta janë blindat e rinjë që ushtria e Kosovës tashmë ka në dispozicion

Tre transportues të blinduar i janë dorëzuar sot Ministrisë të Brendshme të Kosovës (MPB) për t’u përdorur nga Njësia Speciale e Policisë.

Kjo është bërë e ditur në një njoftim nga AM General, që është udhëheqës i sigurimit të automjeteve taktike dhe sistemeve të lëvizshmërisë ushtarake, përcjell Demokracia.

Ky dorëzim i transportuesve, thuhet se nënkupton partnerin e gjatë të AM General me Kosovën, duke përfshirë këtu edhe dorëzimin e 200 automjeteve HUMVEE përgjatë tre viteve të fundit. BURIMI LAJMIT