Amerika, Britania, Franca dhe Gjermania paralajmerojnë Rusinë: “Nëse ndodhë kjo gjë, atëherë ju..”

Amerika, Britania, Franca dhe Gjermania paralajmerojnë Rusinë: “Nëse ndodhë kjo gjë, atëherë ju..”

SHBA-të kanë paralajmëruar Rusinë se do të ketë pas0ja, nëse udhëheqësi i opozitës, Aleksei Navalny v des në b urg. “Rusia do të bëhet përgjegjëse nga bashkësia ndërkombëtare”, tha këshilltari për siguri kombëtare i SHBA-së, Jake Sullivan.

Mbretëria e Bashkuar, Franca, Gjermania dhe Bashkimi Evropian po ashtu shprehën shqetësime për trajtimin e tij, ndërsa mjekët e Navalnyt thonë se “ai mund të v desë brenda pak ditëve të ardhshme nëse nuk i jepet kujdes u rgjent mjekësor për dh imbjen akute të shpinës dhe mpirjen e këmbëve.”