Analisti rus jep alarmin: “Brenda 4 javësh mund të nisë Lufta Europiane ose Botërore!”

Analisti rus jep alarmin: “Brenda 4 javësh mund të nisë Lufta Europiane ose Botërore!”

Tesnionet mes Rusisë dhe Ukrainës janë ndezur sërish gjatë ditëve të fundit për çështjen e kufirit. Sipas mediave ndërkombëtare, rreth 4.000 trupa ruse janë dërguar në kufirin me Ukrainën Lindore, çka bëri që komanda e ushtrisë amerikane për Evropën të rrisë nivelin e saj të vëzhgimit.

Në lidhje me këtë k0nflikt ka folur edhe një analist ushtarak rus, Pavel Felgenhauer, i cili paralajmëroi se kriza mund të përshkallëzohet brenda katër javëve deri në Lutfë Europiane ose Botërore! DEKLARATA E TIJ E PLOTE