Askush nuk e dinte! / Edi Rama bën deklaratën e papritur: “Do më rrezikohej jeta nëse..”

Askush nuk e dinte! / Edi Rama bën deklaratën e papritur: “Do më rrezikohej jeta nëse..”

Kryeministri Edi Rama ka treguar se që i vogël vu an nga një ale rgji, ndërsa tha se do të ishte në rr ezik për jetën nëse do të infekt0hej me vi rusin.

“Unë kam një pr0blem me anën alergjike, dhe në fillim më tregohej si një rre zik i madh nëse do merrja vi rusin. Nuk e kam thënë, por ne kemi patur p roble me në shtëpi me prindërit e Lindës me v irusin”, tha ai.