Askush nuk e dinte! / Ministri turk: “Kemi parandaluar një tragjedi terrori në Stamboll!”

Askush nuk e dinte! / Ministri turk: “Kemi parandaluar një tragjedi terrori në Stamboll!”

Ministri i Brendshëm turk tha se anëtarët e f orcave turke të sigurisë kapën pesë kilogramë e ksplozivë në Stamboll, duke parandaluar kështu një m asakër të planifikuar ndaj c ivilëve të nga ana e t erroristëve të PKK.

Soylu ishte i ftuar në televizionin turk NTV ku zbuloi detajet e një o peracioni të suksesshëm anti-t errorist në Stamboll. Ai e shfrytëzoi rastin për të falënderuar anëtarët e shërbimit të inteligjencës dhe policinë në Stamboll, duke nënvizuar se si ata parandaluan m asakrën ndaj c ivilëve.