Avokati i njohur trondit me deklaratën bombë: “Ekziston bashkëpunim i fshehtë mes Ramës dhe Bashës?!”

Avokati i njohur trondit me deklaratën bombë: “Ekziston bashkëpunim i fshehtë mes Ramës dhe Bashës?!”

Altin Goxhaj ka dhënë një deklaratë bombë sa i përket një marrëveshjeje të mundshme mes Ramës dhe Bashës gjatë këtyre zgjedhjeve. Ai shokon kur thotë se të dy ata e dinin fare mirë rezultatin final dhe prandaj ishin gjatë gjithë kohës të qetë duke bërë komente të tipit:

1. Rama ishte shumë i qetë dhe i gatshëm të tërhiqej në rast se nuk kapte 71 deputet, pr e dinte se ai nuk është lloj nga ata që tërhiqen.
2. Basha akoma dhe më i qetë por refuzoi në çdo rast të premtonte dorëheqje në rast humbje pra e dinte se do hum ëte dhe dje refuzoi dorëheqjen”, shkruan Goxhaj. Po ju çfarë mendoni për këtë deklaratë të avoktatit?