Bill Gates po planifikon të bllokojë rrezet e diellit?

Bill Gates po planifikon të bllokojë rrezet e diellit?

Si një ndër njerëzit më të pasur në botë, Bill Gates ka dhuruar dhe investuar në projektet të ndryshme në mbarë globin. Mirëpo, kjo e ka vënë shpesh atë në qendër të teorive konspirative.

Së fundmi, përdoruesit e mediave sociale pohojnë se Gates po punon për të bllokuar rrezet e diellit, në mënyrë që të lutfojë ngrohjen globale.

Në një postim të bërë më 8 Prill nga përdoruesit thuhej: “Më lejoni ta kuptoj drejt këtë. Bill Gates po punon për të bllokuar rrezet e diellit, në mënyrë që të parandalojmë ngrohjen globale. BURIMI LAJMIT