Bill Gates: “Gjendja mund të përkeqësohet me pandemi të re!”

Bill Gates: “Gjendja mund të përkeqësohet me pandemi të re!”

Miliarderi amerikan dhe pronari i “Microsoft”, Bill Gates paralajmëroj se gjërat mund të përk eqësohen në periudhën e ardhshme duke na g0ditur edhe një pandemi tjetër.

Ai shumë shpesh deri më tani ka reaguar publikisht me deklarata për pandeminë e tanishme. Hapur u ka bërë thirrje botes që masovikisht të v aksinohet dhe të i respektojnë masat e vendosura kundër këtij v irusi dekjeprurës. DEKLARATA E TIJ E PLOTE