Çudira shqiptare, nusja shkon të votojë përpara dasmës

Çudira shqiptare, nusja shkon të votojë përpara dasmës

Mund të duket e pabesueshme, por është e vërtetë. Një nuse në Kavajë ka shkuar në qendrën e votimit përpara dasmës.

E veshur si nuse, vajza e re ka hedhur votën në kutinë e votimit dhe nuk ka nguruar të bëjë disa foto si kujtim në këtë të shënuar jo vetëm për të, por për të gjithë shqiptarët.

Kujtojmë që procesi i votimit në Shqipëri ka tashmë katër orë e gjysmë që ka filluar dhe deri tani janë paraqitur vetëm problematika të vogla.