Dalin pamjet e reja gjatë shpërthimit të kullave binjake në SHBA

Dalin pamjet e reja gjatë shpërthimit të kullave binjake në SHBA

Foto të reja nga sh përthimi i kullave binjake në SHBA kanë dalë. Një djalë 19-vjeçar ka publikuar disa foto të shkrepura nga banesa e tezës së tij gjatë momentit kur kullat binjake u hodhën në erë.

“Fotot nuk janë digjitalizuar dhe nuk janë parë nga askush tjetër përveç saj. Përmes fotove, unë kuptova se tezja jetonte në një apartament në 310 Greenwich Street në New York City, tarraca e së cilës shikonte në jug drejt Qendrës Botërore të Tregtisë,” tha ai. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE