Deklarohet babai i autorit të ngjarjes në xhaminë e Tiranës: “Jam katolik, por djali zgjodhi islamin!”

Deklarohet babai i autorit të ngjarjes në xhaminë e Tiranës: “Jam katolik, por djali zgjodhi islamin!”

Rudolf Nikolla nga Mati mesditën e djeshme p lagosi 5 persona me th1kë në xhaminë “Dine Hoxha” në Tiranë. Pas ngjarjes ai u neutralizua nga vetë besimtarët dhe kalimtarët e rastit në zonën e Rrugës së Kavajës më pas p0licia e dërgoi në komisariat.

Babai i Rudolf Nikollës u shpreh në një intervistë për News 24 se vet është katolik, por gruan e kishte myslimane dhe djalin nuk e kishte penguar që shkonte në xhami. DEKLARATA E TIJ E PLOTE