Dështon plani rus për pushtimin e Ballkanit / Kapën agjentët e Putinit që spiunonin NATO-n

Dështon plani rus për pushtimin e Ballkanit / Kapën agjentët e Putinit që spiunonin NATO-n

Mbrëmjen e 18 marsit shërbimet sekrete greke u informuan për rastin e disa agjentëve rusë që spiunonin NATO-n. Informacionet sekrete për “pushtimin’ nga ana e Rusisë në Ballkan u konfirmuan por ekzistonte edhe një element tjetër që e bëri situatën shumë më serioze.

Agjenti kryesor i shërbimeve bullgare i cili u a rrestua në Bullgari, “Rezidenti”, kishte shërbyer për vite në Athinë dhe kishte zhvilluar një rrjet të tij spiunazhi. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE