Djali i të ndjerit Alija Izetbegovic, i dërgon mesazh Serbisë: “Jam gati për luftè!”

Djali i të ndjerit Alija Izetbegovic, i dërgon mesazh Serbisë: “Jam gati për luftè!”

Bakir Izetbegovic kreu Partisë së Veprimit Demokratik, më parë anëtar i Presidencës së Bosnje e Hercegovinës ka tërhequr vërejtjen se sh mangia nga marrëveshja e Dayton dhe çdo t entim i sh përbërjes së këtij shteti do të n xiste lutfë të re me pasoja përtej kufijve të këtij shteti, transmeton Gazeta Metro.

Pyetjes së gazetarëve se nëse ai ishte i gatshëm të qëndronte para njerëzve nëse ka l uftë, Izetbegoviq iu përgjigj pozitivisht. DEKLARATA E TIJ E PLOTE