“Do tronditet Europa”, Ilir Meta paralajmëron fakte të rënda për Shqipërinë

“Do tronditet Europa”, Ilir Meta paralajmëron fakte të rënda për Shqipërinë

Presidenti Ilir Meta ka folur rreth patronazhistëve dhe publikimin e të dhënave personale të 910 votuesve në Tiranë. Sipas Metës këto patronazhsitë kanë hyrë deri tek jeta intime votuesit. Presidenti ka shtuar se së shpejti do të bëhen publike fakte të reja që sipas tij do tronditin Europën dhe botën kur ta marrin vesh.

“I thërrisja për Gjykatën Kushtetuese. Me partnerët tanë të shqetësuar. Hajdeni. U krijuan kosto që të ndodh një formalizim i grushtit të shtetit për herë të dytë. Se hera e parë është me dosjet e Shijakut.DEKLARATA E TIJ E PLOTE