‘Dridhet’ bota, Biden dhe Erdogan pajtohen për bashkëpunimin e madh

‘Dridhet’ bota, Biden dhe Erdogan pajtohen për bashkëpunimin e madh

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, zhvilloi një bisedë telefonike me homologun e tij amerikan Joe Biden ku u diskutuan marrëdhëniet dypalëshe.

Siç bëjnë të ditur nga Drejtoria Turke e Komunikimeve, Erdoğan dhe Biden ranë dakord mbi karakterin strategjik të marrëdhënies dypalëshe dhe rëndësinë e punës së përbashkët për të ndërtuar një bashkëpunim më të madh për çështje me interes të përbashkët.