Edi Rama e harron fjalimin në fushatë: “Ku e kisha llafin unë?”

Edi Rama e harron fjalimin në fushatë: “Ku e kisha llafin unë?”

Në takimin me të rinjtë Rama ka folur sot edhe për Botoxin. Ai është shprehur se pagjumësia të bën të duksh sikur ke bërë botox. Megjithatë, teksa ka qenë duke folur për këtë Rama ka harruar fjalimin. Më pas është kthyer tek programi dhe menjëherë ka përmendur vlerën 10 miliardë euro, që nuk dihet nëse e kishte menduar më përpara.

Ai u shpreh: Mu fut njoni sot më tha, kishte parë atë Fevziun e vërtetë dje, për të bërë për të qesh je njësh më tha, por si nuk dëgjova një fije program. Për të gjithë ata që tërhiqen nga atletet, nga çitjanet nga botoxi. Se unë kam bërë dhe botox, e këni dëgjuar. Po të rrish pa gjumë të fryhet lëkura dhe të duket si..DEKLARATA E TIJ E PLOTE