Edi Rama jep premtimin: “Aeroporti i Kukësit është gati, do sjell ata çunat nga Londra që më tallnin!”

Edi Rama jep premtimin: “Aeroporti i Kukësit është gati, do sjell ata çunat nga Londra që më tallnin!”

Kryeministri Edi Rama vijon me turin e takimeve në qytetet e Shqipërisë në kuadër të fushatës elektorale për zgjedhjet e 25 prilit.

Në takimin e tij në qytetin e Korçës ka folur për aeroportin e Kukësit duke thënë se për pak ditë do të bëhet ulja e parë e avionit të Air Albanias.

Me nota ironie, Rama u shpreh se janë përzgjedhur çunat e Kukësit për të ardhur nga Londra në bazë të numrit të sharjeve dhe përqeshjeve. DEKLARATA E TIJ E PLOTE