Edi Rama jep premtimin e madh: “Do të ketë 5 mijë euro rrogë për ata që..”

Edi Rama jep premtimin e madh: “Do të ketë 5 mijë euro rrogë për ata që..”

Kryeministri Edi Rama ka premtuar 5000 euro për çdo emigrant që vijnë në Shqipëri për të rindërtuar shtëpinë e gjyshit

“Ne kemi vendosur që gjatë mandatit të tretë do i japim 5000 euro grant atyre që do vijnë në Shqipëri për të rindërtuar shtëpinë e gjyshërve dhe gjysheve dhe çdo emigrant që do i kthejë në pjesë të motorit të agroturizmin në Shqipëri.

Për mundësinë e sjelljes së parave këtu në Shqipëri pa kërkuar asgjë tjetër përveçse të mos jenë para të krimit. Rëndësi ka që të vijnë për të hapur derën e shtëpisë mbyllur. Kjo do të sjellë transformim të madh ekonomik siç ka sjellë në shumë zona të Italisë”, tha Rama.