Edi Rama publikon pamje nga projekti për portin e Durrësit: “Investim prej 2 miliardë eurosh!”

Edi Rama publikon pamje nga projekti për portin e Durrësit: “Investim prej 2 miliardë eurosh!”

Investimi prej 2 miliardë eurosh në portin e ri të Durrësit pritet të përfundojë në vitin 2026.

Parashikohet ndërtimi i një porti marinë, me jahte, hotele, qendra tregtare dhe ambiente argëtuese. Këto ishin disa nga detajet që prezantoi nga Durrësi, kryeministri Rama, investitori dhe ministrja përgjegjëse.

Mëngjesit e së shtunës, Rama publikoi në Facebook edhe pamje nga projekti për Portin e Durrësit.