Erdogan hap fabrikën e re dhe jep myzhde: “Turqia nuk do të ketë më nevojë për armatim nga shtetet tjera!”

Erdogan hap fabrikën e re dhe jep myzhde: “Turqia nuk do të ketë më nevojë për armatim nga shtetet tjera!”

Falë një fabrike të re, Turqia nuk do të varet më nga b ombat ajrore, m unicionet, r aketat ose kokat lutfarake të importuara, tha presidenti Recep Tayyip Erdoğan, raporton Anadolu Agency (AA).

Duke folur në ceremoninë e hapjes së Fabrikës së Raketave dhe Eksplozivëve Barutsan të Kompanisë së Industrisë Mekanike dhe Kimike (MKEK) në kryeqytetin Ankara, presidenti Erdoğan tha se objekti i ri u krijua me burime të brendshme. DEKLARATA E TIJ E PLOTE