Erdogan rrëzohet nga kali, videoja e viteve më parë bëhet hit në internet

Erdogan rrëzohet nga kali, videoja e viteve më parë bëhet hit në internet

Presidenti turk, Recep Tayip Erdgoan, nuk ka përvoja të mira me kuaj. Kjo sepse, vite më parë Erdogan kishte provuar të kalëronte, por që ishte rr ëzuar në tokë.

Siç shihet në video, ai s’ka arritur t’i qëndrojë në shpinën e kalit as për 1 minutë, pasi kali e hedh përtokë. Atij menjëherë i vijnë në ndihmë disa njerëz, dhe presidenti turk çohet në këmbë. VIDEO