Erdogan ‘selam’ liderëve europianë: “Dështimet e juaja i mbuloni duke sulmuar myslimanët!”

Erdogan ‘selam’ liderëve europianë: “Dështimet e juaja i mbuloni duke sulmuar myslimanët!”

Menjëherë pas kirtikave të kryeministrit italian, Mario Draghi, që e konsideroi atë një diktat0r ka ardhur kundër replika e Presidentit Erdoğan që i ka fajësuar ata që i konsideroi si politikanë të paaftë evropianë për hedhje benzine zjarr1t, në përpjekje për të mbuluar dështimin e tyre në politikën e brendshme dhe të jashtme.

“Politikanë që janë të pasuksesshëm po përpiqen të mbulojnë paaftësinë e tyre duke me s ulmuar mua dhe myslimanët. Islamofobia është kthyer në një nga mjetet më të rëndësishme për politikanët perëndimorë për të fshehur dështimin e tyre ne pushtet”. DEKLARATA E TIJ E PLOTE