Erdogan: “Është shqetësuese situata e krijuar Ukrainë-Rusi!”

Erdogan: “Është shqetësuese situata e krijuar Ukrainë-Rusi!”

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tayyip Erdogan, i quan sh qetësuese zhvillimet në rajonin Donbass, i cili gjendet në pjesën lindore të Ukrainës. Këto ai i deklaroi pas takimit që pati me homologun e tij ukrainas, Volodymyr Zelensky, këtë të shtune, në Stamboll.

Erdogan ka theksuar se shteti turk është i gatshëm të ofrojë çdo mbështetje të mundshme. Zelenskiy dhe Erdogan e mbajtën një takim, i cili zgjati më shumë se tre orë, mes tesnioneve midis Kievit dhe Moskës rreth k0nfliktit në Donbass.