Erdogan: “Turqia është e gatshme të ofrojë çdo mbështetje të mundshme për Ukrainën dhe Rusinë!”

Erdogan: “Turqia është e gatshme të ofrojë çdo mbështetje të mundshme për Ukrainën dhe Rusinë!”

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tayyip Erdogan, i quan sh qetësuese zhvillimet në rajonin Donbass, i cili gjendet në pjesën lindore të Ukrainës. Këto ai i deklaroi pas takimit që pati me homologun e tij ukrainas, Volodymyr Zelensky, këtë të shtune, në Stamboll.

Erdogan ka theksuar se shteti turk është i gatshëm të ofrojë çdo mbështetje të mundshme. Zelenskiy dhe Erdogan e mbajtën një takim, i cili zgjati më shumë se tre orë, mes tensioneve midis Kievit dhe Moskës rreth konfliktit në Donbass.