Erdogan urdhëron ndalimin e shitjes së pijeve alkoolike

Erdogan urdhëron ndalimin e shitjes së pijeve alkoolike

Qytetarët në Turqi e kishin parashikuar izolimin kombëtar, por jo dhe ndalimin e shitjes së pijeve alkolike gjatë periudhës 17-ditore.

Kjo ka ngjallur zemërim te disa që e konsiderojnë një përpjekje të presidentit, Rexhep Tajip Erdogan, për të imponuar një mënyrë fetare të të jetuarit për të gjithë shoqërinë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE