Franca armatos fuqishëm ushtrinë e Kosovës

Franca armatos fuqishëm ushtrinë e Kosovës

Në vazhdën e vizitave të ambasadorëve të vendeve mike, Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, priti në takim, ambasadoren e Republikës së Francës në Kosovë, Marie Christine Butel. Me këtë rast, ambasadorja Butel, uroi ministrin Mehaj, për detyrën duke njoftuar për interesimin e Francës për zhvillimet në FSK, dhe procesin e tranzicionit të saj.

Ajo shprehu gatishmërinë e shtetit francez, që përmes ministrisë së saj të mbrojtjes dhe atasheve u shtarakë respektiv, ndërmjet dy vendeve të thellojnë kontaktet me diskutimin përmbajtjesor të temave me interes të përbashkët. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE