Franca paralajmëron Rusinë: “Nëse vdes Navalny, do t’u vendosim sanksione!”

Franca paralajmëron Rusinë: “Nëse vdes Navalny, do t’u vendosim sanksione!”

Ministri i Jashtëm i Francës e paralajmëroi Rusinë të enjten se Bashkimi Evropian do t’i mbante përgjegjës presidentin rus, Vladimir Putin, dhe autoritetet ruse, nëse v des opozitari i b urgosur rus, Aleksei Navalny, si dhe do t’i vendoste s anksione të reja Rusisë.

Kritiku kryesor i Putinit, i cili vitin e kaluar i mbijetoi h3lmimit me agjent nervor, ka humbur peshë dhe i është përk eqësuar shëndeti pas mbajtjes së grevës së urisë në b urg për tri javë. Aleatët e tij kanë thënë se Navalny mund t’i humbë veshkat ose të pësojë s ulm në zemër.