Gazeta spanjolle jep alarmin: “Dronët e armatosur turq po pushtojnë botën!”

Gazeta spanjolle jep alarmin: “Dronët e armatosur turq po pushtojnë botën!”

Gazeta spanjolle “El Periodico” ka raportuar gjerësisht për suksesin e dronëve të amratosur turq. “Dronët e amratosur turq po pushtojnë botën. Dronët e amratosur të Forcave të Armatosura Turke ndryshuan natyrën e lutfës. Diamanti në kurorën e ushtrisë turke”, janë disa nga shprehje që përdorë gazeta në lajmin e saj për dronët turq.

Dronët e Forcave të Amratosura Turke, të cilët shkruan epope në Siri, Libi dhe Azerbajxhan, nuk po bien nga rendi i ditës së shtypit botëror. Gazeta spanjolle “El Periódico” raportoi gjerësisht për suksesin e dronit të armatosur “Bayraktar TB-2”. BURIMI LAJMIT