Gruaja e Edi Rames, Linda, deklarohet muslimane në një forum islam

Gruaja e Edi Rames, Linda, deklarohet muslimane në një forum islam

Kush ka shpëtuar një jetë është sikur të ketë shpëtuar gjithë njerëzim (Kuran 5: 32)”. Këto janë versetet kuranore të cituara gjatë fjalimit të zonjës Linda Rama në aktivitetin me temë “Lidershipi i Gruas në botën tejet sfiduese të epokës post-COVID”.

Samiti i Gruas së Re Muslimane ishte një aktivitet i organizuar nga Forumi për Rininë e Organizatës për Kooperimin Islamik në bashkëpunim me UN-ECOSOC. Gjatë fjalimit të saj përshëndetës në fillim të samitit, deklaroi se dhe ajo vetë është muslimane nga një familje muslimane: DEKLARATA E SAJ E PLOTE